Conecteaza-te pe Twitter

Serbarea Borșului Pescăresc la Jurilovca

0 Shares

Primăria Comunei Jurilovca organizează duminică, 13 octombrie 2013, în Miniportul din localitate, cea de-a treia ediție a unui eveniment care celebrează specificul unei comunități definite istoric prin ocupațiile sale tradiționale, dintre care pescuitul. Este, de departe, cea mai însemnată. Activitățile zilei vor cuprinde demonstrații culinare cu specific pescăresc, un program artistic susținut de ansambluri tradiționale și artiști locali, un târg de economie socială, o expoziție de fotografie, vizite ghidate la Cetatea Argamum și trasee către punctele de interes turistic local.

Participanții vor fi provocați să descopere savoarea gusturilor deltaice, originalitatea obiceiurilor și frumusețea regiunii est-dobrogene într-un eveniment care pune în valoare specificul tradițional, valorile locale și potențialul turistic al comunei Jurilovca, devenită recent „destinație europeană de excelență”.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Distribuie articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.