Conecteaza-te pe Twitter

Șeful Reprezentanței Comisiei Europene în România,doamna Angela Filote, vizitează județul Tulcea

0 Shares

Untitled-2„Merg la Tulcea pentru a descoperi potențialul fantastic al Dobrogei de nord, în care Delta Dunării reprezintă o atracție centrală, un adevărat rezervor de tradiții, de natură și de frumusețe. Această arie naturală protejată, de o mare valoare, are nevoie de o atenție specială pentru protecția mediului și cântărirea cu grijă a impactului activităților economice. Voi discuta cu autoritățile locale despre contribuția fondurilor europene la dezvoltarea sustenabilă a regiunii atât prin proiecte europene, cât si prin sprijinirea inițiativelor la nivel local”, a declarat șeful Reprezentanței Comisiei Europene, dna Angela Filote.

Oficialul european se va întâlni cu reprezentanți ai autorităților locale și ai Administrației Rezervației Biosferei Delta Dunării și va vizita o serie de proiecte din județ realizate cu finanțare europeană. De asemenea, doamna Angela Filote va participa, în data de 29 august, la deschiderea oficială a celei de-a patra ediții a Festivalului Internațional al Bărcilor cu Vâsle RowmaniaFEST, desfășurat sub patronajul Reprezentanței Comisiei Europene.

27082014_agenda_vizitei_tulcea2

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Distribuie articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.