Conecteaza-te pe Twitter

“Se face autostrada Buzău – Galați – Tulcea, se dezvoltă portul (Constanța) și se face podul de la Măcin”

“Se face autostrada Buzău – Galați – Tulcea, se dezvoltă portul (Constanța) și se face podul de la Măcin” a declarat astăzi la Tulcea, premierul Victor Ponta într-un interviu realizat de Geta Negrișanu

“Pentru perioada 2014 – 2020, România, ca toate țările din Europa și-a propus alocarea de resurse financiare pentru un proiect integrat . Se face autostrada Buzău – Galați – Tulcea, se dezvoltă și se modernizează portul (Constanța) și se face podul de la Măcin. De data asta se face (!) După ce nu voi mai fi prim – ministru îmi doresc să vin în continuare la Tulcea și în Delta Dunării. Și vreau să vin pe autostradă și pe pod”.

“După 25 mai, după alegerile din Ucraina, urmează să mă întâlnesc cu primul ministru țării vecine chiar aici, în zonă, unde vom discuta și problema Ro- Ro-ului de la Isaccea. Din partea noastră, tot ce ține de Guvern s-a făcut”.

“Avem proiect aprobat de 13 milioane de euro pentru dezvoltarea și modernizarea aeroportului Delta Dunării . Consider că este bine pentru turismul din zonă. Deasemenea, susținem partea de cofinanțare pentru proiectul de canalizare la Sf. Gheorge (deltă) iar banii pentru DN22 Constanța – Tulcea, sunt pregătiți: când Curtea de Apel rezolvă contestațiile licitațiilor semnăm și pot începe lucrările”.

“Delta Dunării și zonele limitrofe vor avea alocate din această toamnă 250 – 300 de milioane de euro prin ITI (Strategia Dunării) după ce semnăm acordul de parteneriat. Eu sunt foarte optimist și cred sincer că, pe proiecte concrete, 300 de milioane de euro pentru Delta Dunării și pentru zonele limitrofe se vor simți realmente în nivelul de viață al oamenilor și în investiții” .

“După Gorj, Tulcea este cel mai aproape de inima mea: cred că este cea mai frumoasă zonă naturală din Europa și cu aceste resurse financiare județul se schimbă în bine”.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Distribuie articolul

6 Raspunsuri la “Se face autostrada Buzău – Galați – Tulcea, se dezvoltă portul (Constanța) și se face podul de la Măcin”

 1. aurel 2 mai 2014 at 22:13

  PONTA A AVUT UN VIS CIUDAT ORI ERA LA ORA DE POVESTI PENTRU A ADORMI COPII MICI!!!!!!!

  Răspunde
 2. andreea 3 mai 2014 at 10:00

  se tot face podul de cand sunt nascuta eu,si am deja 45 de ani!!!
  Sunt satula de politicieni care fac podul la fiecare votare!!!

  Răspunde
 3. codo 24 iulie 2014 at 13:08

  Sigur e de pe 1 mai articolul? Poate 1 aprilie.

  Răspunde
 4. bb 21 august 2014 at 18:58

  Și marmota…….

  Răspunde
 5. Eduard C 17 septembrie 2014 at 0:03

  Ponta reprezinta, la aceasta data, cel mai mare pericol pentru poporul roman. Se crede deja, micul Stalin al Romaniei, iar ajungerea sa in functia de presedinte al Romaniei, in conjuctura actuala, va trimite tara cu 50 de ani urma, sau mai rau. Ca orice discipol, il va intrece pe Maestrul Răului, acel veritabil Stalin al Romaniei- Ion Iliescu.
  Nu cred ca vreunul dintre cei ce vor sa ajunga presedinte merita votul poporului, toti sunt otraviti de comunism, iar cei tineri, cum e ponta, sunt copii lor.

  Răspunde
 6. gs 30 noiembrie 2014 at 9:04

  Ce mare dreptate a avut Edi C că Ponta nu va ajunge presedinte. A ajuns preș de psd, doar atât. Eu cred la fel ca ceilalti ca toate promisiunile facute de Ponta au fost poante.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.