Click pentru a te abona

Școala gimnazială „Constantin Brâncoveanu“ din Babadag la împlinirea unei jumătăți de secol de existență

0 Shares

„Anul acesta este anul Brâncoveanu“, a precizat Prea Sfinția Sa, Visarion Bălțat, insistând asupra semnificației pe care o au sfinții Brâncoveni pentru creștinătate.

Babadag02 Babadag01

 

„Este un moment deosebit pentru elevii acestei școli, pentru cadrele didactice, pentru tot cea ce înseamnă învățământ în Babadag: în 2014 se împlinesc 50 de ani de existență a școlii gimnaziale din Babadag. La acest moment aniBrancoveanu,scoala,versar, vreau să le urez profesorilor, elevilor, tuturor celor care activează în Școala Gimnazială  „Constantin Brâncoveanu“ mulți ani înainte, cu multe succese și cu rezultate pe măsura muncii dumneavoastră!“, le-a urat și președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu, celor prezenți la deschiderea anului școlar. „Pentru munca pe care dumneavoastră, cadrele didactice, o depuneți zi de zi, pentru modul în care reușiți să învățați, să educați, să formați elevi, caractere, oameni, vă mulțumim și vă suntem profund recunoscători“, a adăugat președintele Teodorescu .

În prima zi de școală autoritățile publice locale și județene prezente la oficierea de deschidere a noului an școlar au dezvelit o placă omagială.

La școala generală „Constantin Brâncoveanu“ din Babadag predau 30 de cadre didactice și învață aproximativ 400 de elevi (de la preșcolari până la elevi de clasa a VIII-a).

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Distribuie articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.