Conecteaza-te pe Twitter

Școala din Jijila are din acest an o grupă de grădiniță cu program prelungit

0 Shares

Oficierea slujbei de sfințire a uneia dintre cele mai frumoase și mai moderne grădinițe din județul Tulcea, la Jijila, a fost desăvârșită de P.S. Visarion, Episcopul Tulcei însoțit de alte oficialități tulcene. Înalta față bisericească le-a vorbit copiilor despre importanța educației în formarea de caractere și a viitorului.

Jijila01Jijila02

Evenimentul a adunat, în curtea noi grădinițe, copii, elevi, dascăli, părinți. În total, la școala din Jijila învață peste 600 de elevi (dintre care 77 sunt preșcolari).

„Adevărata bogăție a unei nații sunt acești copii, cei care înseamnă viitorul țării. Dumneavoastră, cei din Jijila, sunteți bogați:  aveți aici sute de copii, un număr impresionat pentru o comunitate din mediul rural. Este un motiv de bucurie pentru noi să vedem comune cu populație școlară bogată, iar aceasta este o veste foarte bună pentru viitorul celor două localități ale comunei“, a spus Horia Teodorescu, președintele Consiliului Județean Tulcea.

Șeful administrației județene a amintit, mai apoi, că atât administrația județeană, cât și cea locală, dar și cea națională pun educația pe primele locuri în seria priorităților, amintind, în acest context, de importanța cadrelor didactice pentru formarea elevilor de astăzi: „Cadrelor didactice care îndrumă pașii copiilor din Jijila aș dori să le mulțumesc pentru tot ceea ce fac în beneficiul generațiilor care ne vor urma: dragi profesori, dragi învățători, dragi educatori, meritați tot respectul nostru!“.

La finalului evenimentului, oficialitățile au tăiat panglica inaugurală pentru investiția realizată în ultimii doi ani (reabilitare și modernizare a grădiniței). Un element de noutate pentru comunitatea din Jijila este acela că în anul școlar 2014-2015 funcționează (pentru prima dată) o grupă de grădiniță cu program prelungit.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Distribuie articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.