Conecteaza-te pe Twitter

Schimbare de prefect la Tulcea: Marin Bădiță (PSD) iese la pensie și este înlocuit de Iordan Alexandru Cristian (PNL)

0 Shares

În ședința de Guvern de astăzi s-a adoptat și Hotărârea prin care „încetează exercitarea funcției de prefect al județului Tulcea (cu caracter temporar, prin detașare), a domnului Marin Bădiță și a fost numit domnul Iordan Alexandru Cristian în funcția de prefect al județului Tulcea” conform declaraței de presă a purtătorului de cuvânt al Guvernului României, Liviu Iolu.

PREFECTI

Contactat telefonic, domnul Marin Bădiță mi-a declarat că a fost anunțat în urmă cu o zi de către Secretarul de Stat, Irina Alexe ( coordonatorul Departamentul pentru Instituția Prefectului),  care l-a asigurat că încetarea detașării pentru exercitarea funcției de Prefect al Județului Tulcea se va face începând cu data de 21 octombrie a.c., dată la care Marin Bădiță este pensionat conform legii. A fost o viață de muncă în timpul careia nu știu să fi existat reproșuri. Domnul Bădiță, cum îi spun tulcenii, are răbdare și disponibilitate pentru fiecare om care întreabă, care solicită o soluție pentru multele lui probleme.

Iordan Alexandru Cristian are 44 de ani, este căsătorit și are o fată care a terminat Facultatea de Drept (actualmente este membru al Baroului de Avocați București), lucrează la ITM Tulcea unde este inspector de muncă și este membru al PNL Tulcea.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Distribuie articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.