Conecteaza-te pe Twitter

Scandal și violență într-un bar din Tulcea

0 Shares

Luni, 27 ianuarie a.c., în jurul orei 14.30, un bărbat a reclamat prin serviciul unic de urgenţă „112”, că a fost agresat fizic de persoane necunoscute, primind mai multe lovituri la nivelul feţei. În scurt timp, la faţa locului s-a deplasat un echipaj de jandarmerie, care a verificat cele reclamate, bărbatul prezenta urme ale unei agresiuni fizice, având multiple semne de violenţă la nivelul feţei (dinte rupt cu sângerare),  acesta refuzând deplasarea la Spitalul Judeţean Tulcea pentru acordarea îngrijirilor medicale. Ulterior persoanele în cauză care l-au agresat pe bărbat, au fost identificate în incinta unei săli de jocuri electronice din municipiul Tulcea.

Din primele verificări, a reieşit faptul că A. Vava în vârstă de 37 ani şi A. Cochi de 22 ani, ambii cu domiciliul în municipiul Tulcea, aflaţi într-un bar situat pe strada Isaccei, provocaţi de bărbatul agresat dar şi pe fondul unor neînţelegeri, l-au lovit pe acesta cu pumnii în zona feţei. Celor doi tineri le-au fost întocmite actele de constatare în vederea începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „loviri sau alte violenţe” faptă prevăzută şi pedepsită de art. 180, alin. 1, Cod Penal.

Actele procedurale întocmite au fost înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea pentru continuarea cercetărilor.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Distribuie articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.