Iohannis Președintele României

“Sănătatea din Natură” cu dr. Nicolae Georgescu-Tulcea

0 Shares

Cunoscut specialist în oncologie, membru al unor importante instituții internaționale, iubitor al naturii și al ajutorului (pe care de multe ori îl ignorăm) din plante, din fructe ori legume, din preparatele tradiționale românești, doctorul Nicolae Georgescu-Tulcea ne oferă privilegiul de a afla secretele din natură – benefice pentru sănătatea noastră, într-un serial video extrem de ușor și de plăcut de urmărit. Pentru că avem în fața noastră un povestitor de excepție.

Astăzi vom afla noutăți despre stafide. Și o rețetă ușor de pregătit, gustoasă și foarte bună pentru sănătate.

Dr. Nicolae Georgescu-Tulcea este membru al Academiei Americane de Medicina Durerii, membru al Asociației Internaționale de Medicina Durerii, membru al Asociației Americane de luptă contra Cancerului (ASCO), membru de onoare al Societății Române de Istoria Medicinei, membru al Societății Europene de Oncologie Clinică (ESMO), membru al Societății Române de Cronobiologie, șeful compartimentului Oncologie din cadrul Spitalului de Urgență Tulcea.

Notă:dacă aveți subiecte pe teme de sănătate despre care invitatul rubricii noastre poate să vă ofere mai multe detalii, lăsați un mesaj.

Click pentru a te abona

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Distribuie articolul

2 Raspunsuri la “Sănătatea din Natură” cu dr. Nicolae Georgescu-Tulcea

  1. Constantin Hahui 14 ianuarie 2014 at 18:55

    O remarcabila personalitate Tulceana ,profesionist intr-o specialitate medicala grea dar si cu incontestabile participari la forumuri medicale internationale( si nici nu se putea altfel date fiind ” radacinile” familiale „golden „)Domnul Doctor ne indemna de a cauta sanatatea in natura si nu in „pastile” adica in ceea ce s-ar numi FARMACIA VIE!

    Răspunde
  2. Petre Dragonescu 20 martie 2015 at 3:06

    Am audiat toate video-urile doctorului Georgescu pe care il cunosc din copilaria mea la Tulcea, si le consider ca un ajutor informational foarte important si folositor. Il felicit pe dr. Georgescu pentru ca considera medicina alternativa alaturi de cea alopatica. Fantastic work!!! Congratulations!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.