Iohannis Președintele României

S-a finalizat licitația pentru reactualizarea studiului de fezabilitate a Podului suspendat peste Dunăre, Măcin – Brăila

0 Shares

Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale a finalizat licitația pentru reactualizarea studiului de fezabilitate a Podului Suspendat peste Dunăre, Măcin – Brăila. La licitațiile repatate s-au prezentat mai multe firme, în final, dintre cele 7 firme au câștigat licitația o asociere de trei firme (SC.SPCF SA, SC. EDIN SRL, SC. STE SRL, SC. PEGASO INGEGNERIA SRL integrată în SPCF) ce urmează să efectueze Studii de fezabilitate, servicii de consultanță, analize, proiectare tehnică pentru infrastructura de transport.

Pod-Macin-Braila

Valoarea estimată a contractului este de 10.649.400 ron (fără tva)

Obiectul contractului prevede reactualizarea Studiului de Fezabilitate în conformitate cu cerințele caietului de sarcini și cu legislația în vigoare, pregătirea documentației necesare în vederea transmiterii aplicației de finanțare din Fonduri Structurale pentru proiect, pregătirea documentației de atribuire pentru contractele de lucrări aferente proiectului mult-discutatului Pod peste Dunăre, precum și asigurarea asistenței beneficiarului pe durata procedurii de achiziție publică.

Noi toți, cetățeni de bună credință din zona aceasta destul de mult vitregită de -a lungul timpului, uitată sau păcălită pur și simplu de tot felul de autorități aflate vremelnic la putere, sperăm din tot sufletul să nu fie aruncați pe apa tulbure a Dunării alte (peste) două milioane de euro și peste alți 3-4 ani, în preajma unei noi campanii electorale să vorbim despre o reactualizare a areactualizării studiului de fezabilitate privind construcția Podului Suspendat peste Dunăre, Măcin – Brăila, despre care au auzit vorbindu-se bunici și părinți ai multora dintre noi. Că de văzut n-au mai apucat să-l vadă. Speranța moare ultima. Poate pentru noi mai există o șansă.

Click pentru a te abona

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Distribuie articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.