Conecteaza-te pe Twitter

România va fi promovată prin persoane şi legende cunoscute – Prinţul Charles, Patzaichin, Dracula

0 Shares

Promovarea României în străinătate va fi făcută cu persoane cunoscute la nivel internaţional, cum ar Prinţul Charles sau Ivan Patzaichin, şi legendele precum Dracula, a declarat marţi, într-o conferinţă, ministrul pentru IMM, Turism şi Mediu de Afaceri, Maria Grapini. „Am găsit un proiect blocat şi l-am deblocat, am încheiat un parteneriat cu Travel Channel şi vor fi două episoade de film cu România, cu personaje ca prinţul Charles sau Ivan Patzaichin. Filmele vor fi date în şapte ţări ţintă. Acest gen de acţiuni trebuie să le facem ca să promovăm România”, a spus Grapini.

Ea a explicat că trebuie alese nişte nume deja cunoscute în Europa şi care să vorbească despre România.

„Nimic nu este mai credibil decât o persoană care vorbeşte despre România. Aceste două proiecte – România promovată prin valori şi prin legende”, a adăugat ministrul.

Ea a constatat că deşi România este foarte bogată în legende, alte ţări „trăiesc bine” din legende şi chiar din legendele româneşti.

„Foarte multe ţări trăiesc din legenda Dracula, scot bani adică, şi noi rămânem cu reţinerea că avem un voievod care a fost catalogat la capitolul Dracula. Turiştii sunt în general oameni curioşi, ei vin să vadă ceva deosebit într-o ţară. O clădire înaltă văd şi în New York, dar dacă vin în Bucureşti să vadă ceva pe care nu-l găsesc la New York”, a afirmat Grapini.

Sursă: Mediafax

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Distribuie articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.