Conecteaza-te pe Twitter

Reuniunea Conferinței Regiunilor Periferice Maritime

Alexandroupolis, Grecia

0 Shares

RCRPM-02        La  începutul acestei luni, Consiliul Județean Tulcea prin vicepreședintele George Șișcu a participat la Reuniunea Conferinței Regiunilor Periferice Maritime care s-a desfășurat la Alexandroupolis (Grecia). La Reuniune a participat alături de Preşedintele CRPM, Jean Yves Le Drian, Evripidis Stylianidis, Ministrul de Interne al Greciei, Nikos Chrysogelos, Vice-Preşedinte Comisia de Dezvoltare Regională în cadrul Parlamentului European şi Herve Jouanjean, Director General al Direcţiei Generale pentru Buget, Comisia Europeană.

În cadrul reunirii Biroului s-au făcut informări cu privire la Planul de lucru al CRPM, Cartea Tehnică a Secretariatului General al CRPM: Politica de Coeziune şi Bugetul, Regiunile şi Uniunea Europeană, Accesibilitatea şi Transportul Maritim, Strategii Macro – Regionale, Programul de Lucru al Comisiilor Geografice. Documentele supuse la vot de către Secretariatul General al CRPM au fost: „Conducerea 2020 – Către o politică industrială maritimă puternică!”, „Reforma Politicii Pescuitului Comun”, „Ajutorul de Stat”, „Termenii de Referinţă pentru Grupul de Lucru privind Transportul al CRPM”, „Reguli de procedură pentru Comisiile Geografice şi pentru funcţionarea Grupurilor de Lucru ale CRPM”, „Documente financiare”, „Calendarul întâlnirilor CRPM pe 2013”.

În timpul discuţiilor, Preşedintele Le Drian a acceptat invitaţia Vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Tulcea la Seminarul Regiunilor Române pe tema Strategiei Dunării şi a Mării Negre, care se va desfăşura în Tulcea, la data de 24 mai 2013.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Distribuie articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.