Conecteaza-te pe Twitter

PSD Tulcea: Un vot care ne onorează și ne obligă

*Oamenii ne-au spus clar că doresc un guvern de stânga care să-și țină promisiunile. Personal, echipa de la Tulcea, toți credem că nu avem timp, trebuie să trecem imediat la treabă pentru că, după un an înghețat de tehnocrați , avem foarte multe de făcut. Trebuie să facem totul așa după cum am promis în Programul de Guvernare, avem de recuperat tot ceea ce s-a pierdut în acest an care se încheie lamentabil. Mă voi asigura că lucrurile se întâmplă chiar așa după cum le-am spus oamenilor în campanie (Eugen Teodorovici, senator PSD Tulcea)

*Tulcenii s-au săturat de ură, de dezbinare, de atacuri la persoană, de injurii abjecte, astfel încât au ales echilibrul, proiectele concrete, responsabilitatea. Le mulțumesc tuturor cu respect și recunoștință. (Horia Teodorescu, președinte PSD Tulcea, președinte CJ Tulcea)

*Cer public demisia Inspectorului General al Invățământului tulcean, Stroe Mihai, care s-a implicat total în campanie chiar dacă nu avea voie să facă acest lucru, a schimbat directori și a dat peste cap învățământul tulcean cu speranța că va câștiga partidul său. Tulcenii au sancționat drastic acest mod de abordare a munei campanii electorale (Horia Teodorescu, președinte PSD Tulcea, președinte CJ Tulcea)

*Vă mulțumim. Ne-ați dat un vot extrem de important : care ne onorează dar care ne și obligă. (Horia Teodorescu, președinte PSD Tulcea, președinte CJ Tulcea)

*A fost singura campanie de după Revoluție care s-a desfășurat în spiritul și litera legii, ceea ce înseamnă déjà o schimbare de abordare, un nou început de reformă în clasa politică (Eugen Teodorovici, senator PSD Tulcea)

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Distribuie articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.