Conecteaza-te pe Twitter

Pruncucidere, minor violat în mod repetat și tentativă de omor

0 Shares

Duminică seara, undeva, într-unul dintre cartierele mărginașe ale municipiului tulcea cunoscut sub numele de Dallas tocmai datorită sărăciei în care trăiesc o mare parte dintre locuitoriii acestei zone, o femeie de 40 de ani a născut acasă, a împachetat nou-născutul într-o pungă de plastic și l-a aruncat la subsolul clădirii în care locuia. O dramă greu de descries în cuvinte. Ana Maria Ifrim mai are un copil de 12 ani și pentru că viața grea dar și consumul de alcool i-a întunecat mințile, femeia a hotărât să-și ucidă pruncul nou-născut și să- l arunce ca pe un obiect nefolositor. In scurt timp I s-a făcut rău și a ajuns la Spitalul Județean de Urgență iar polițiștii au descins la locul faptei. Pentru copil era însă prea târziu. Ancheta este în plină desfășurare.

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea au dispus începerea urmăririi penale față de minorul D.D. sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și viol, ambele în formă continuată, cât și infracțiunea de corupție sexuală. Din probatoriul administrat în cauză până la acest moment al urmăririi penale, a rezultat faptul că minorul D.D., de 17 ani, în perioada din prima jumătate a lunii octombrie 2013, l-a luat și ținut de mai multe ori, fără drept, la locuința sa pe minorul de 7 ani, B. A.-M., cu care, prin constrângere și în mod repetat, a întreținut relații sexuale fără voia acestuia, iar în noaptea de 16/17.10.2013, în timp ce întreținea relații sexuale cu minorul de 7 ani, a asistat și fratele victimei, B. Ș.-A., de 12 ani. Parchetul de pe lângă Tribunalul Tulcea a dispus reținerea inculpatului minor D.D. și a solicitat arestarea preventivă a acestuia, pe o perioadă de 19 de zile, solicitare care a fost admisă de instanța de judecată, urmând ca cercetările să fie continuate în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor în care au fost comise faptele .

Într-un al colț al județului o altă familie consuma băuturi alcoolice seară de seară și-apoi începea scandalul. Într-una din seri, bărbatul, Stavere Gheorghe, pe fondul consumului exagerat de băuturi alcoolice și al unui conflict spontan ce a avut loc în locuința comună, alimentat de acțiuni provocatoare repetate ale victimei, a turnat o sticlă cu benzină pe corpul și îmbrăcămintea soției sale, după care i-a dat foc cu o brichetă, victima suferind arsuri pe 15% din suprafața corpului. Bărbatul se află în arest preventiv iar cercetările continuă. Cauza a fost trimisă, spre competentă soluționare, Tribunalului Tulcea.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Distribuie articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.