Click pentru a te abona

Provocările noastre sunt globale, dar împreună, în Europa, putem fi un exemplu

162 Shares

*Putem reduce schimbarea climatică, putem face granițele mai sigure , putem combate terorismul. Împreună putem asigura pacea, egalitatea de șanse, drepturile noastre, ale tuturor și democrația. Putem circula liber. Fiecare poate influența această lume, dar împreună putem să facem o schimbare reală. De aceea votăm!

Te rog să mergi la vot! Avem acest drept astăzi, doar pentru că români de – ai noștri s-au luptat și au murit în lagăre . Pentru că au dus războaie și răscoale . Au murit în 1989 pe străzi frați de ai noștri pentru ca noi să ne permitem astăzi acest lux. Un vot universal (nu contează cine ești ), egal ( nu contează ce ești ) , direct ( eu pun ștampila pe buletinul de vot ), secret ( nu știe nimeni pe cine am votat) și liber exprimat ( eu decid pentru mine cu speranța că mâine va fi mai bine ).

Astăzi ai dreptul garantat să mergi la vot, prin articolul 26 din Constituția României.

De ce preferăm să stăm în casă și să-l lăsăm pe altul să ne decidă nouă soarta ?

Provocările noastre sunt globale, dar împreună în Europa putem fi un exemplu. Putem reduce schimbarea climatică, putem face granițele mai sigure , putem combate terorismul. Împreună putem provoca pacea , egalitatea ,drepturile și democrația. Putem circula liber. Fiecare poate influența această lume, dar împreună putem să facem o schimbare reală. De aceea votăm ! Alege-ți viitorul !

În data de 26 mai 2019 eu zic că nu merităm să stăm în casă cu mâna în sân. Eu voi alege să mă duc la vot .

Dragi tineri , acum că voi puteți alege nu lăsați pe alții să aleagă în locul vostru.  Alegeți-vă viitorul !

Deputat PNL Vasile GUDU

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Distribuie articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.