Conecteaza-te pe Twitter

Prințul Charles al Marii Britanii va promova Delta Dunării

0 Shares

Cred că Prințul Charles este un ambasador foarte bun pentru România, fiindcă are o pasiune pentru România și înțelege valorile românești, care sunt unice în întreaga Europă, faptul că România are ceea ce restul Europei a pierdut – păduri virgine, un peisaj foarte frumos, o viață tradițională„, a afirmat Martin Harris, Ambasadorul Marii Britanii la București.

Obiectivele turistice ale României, între care Munții Carpați, zona Porțile de Fier și Delta Dunării, vor fi promovate în două episoade noi ale miniseriei „Wild Carpathia”, o coproducție a televiziunii internaţionale Travel Channel, care va cuprinde şi un nou interviu cu Prinţul Charles, informează Agenţia Mediafax.

Miniseria „Wild Carpathia” va continua cu două episoade noi realizate cu sprijinul autorităţilor române din domeniul turismului. Cele două noi episoade vor fi centrate pe Munții Carpați, prezentatorul acestora urmând să fie tot Charlie Ottley, cel care a prezentat și primul episod al acestei miniserii.

Ideea care a stat la baza scenariului noilor episoade a fost dezvoltată de The European Nature Trust/ Fondul European pentru Natură, o organizaţie înființată în anul 2001 de Paul Lister, pentru a ajuta la păstrarea și restaurarea ultimelor areale de sălbăticie și a habitatelor degradate din Europa. Noile documentare vor continua să exploreze pădurile și peisajele din Munții Carpați dar și universul fantastic al Deltei Dunării, o bijuterie a Europei și a lumii întregi.

Danube-Delta-aerial-01„Suntem foarte recunoscători Guvernului român pentru că a facut posibil acest proiect. Ne va da șansa de a arăta de ce România este o bijuterie în coroana Europei, care trebuie să stralucească datorită frumuseții sale uimitoare”, a declarat, în comunicat, Charlie Ottley, prezentatorul miniseriei „Wild Carpathia”. Totodata, Charlie Ottley a declarat ca al doilea episod al „Wild Carpathia” va fi complet diferit de primul. „Va promova niste arii complet diferite de cele prezentate in primul episod. Subtitlul său este «De la Munţi până la Mare», aşadar va atinge nişte zone mirifice, începând cu Porţile de Fier şi încheiând cu Delta Dunării. Perspectiva de prezentare a lucrurilor va fi similară cu cea din primul episod”, a mai spus Charlie Ottley.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Distribuie articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.