Conecteaza-te pe Twitter

Prins la Constanța cu cocaină, amfetamine și hașiș de 450 de mii de euro

0 Shares

diicot

 

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Bucureşti împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzilor de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti şi Constanţa au desfăşurat, o acţiune pe linia combaterii traficului internaţional de droguri de risc şi de mare risc.

În cauză există suspiciunea rezonabilă că, numitul S.E împreună cu alte persoane au introdus pe teritoriul României, din Olanda, diferite cantităţi de droguri de risc şi mare risc, care erau destinate comercializării pe raza municipiilor Bucureşti şi Constanţa.

Astfel, în data de 31.01.2014, numitul a fost depistat pe raza municipiului Constanţa, în timp ce transporta un colet poştal care conţinea cantităţile de 4,5 kg cocaină şi amfetamine, respectiv 1 kg haşiş.
Valoarea de piaţa a drogurilor se ridică la 450 mii euro.
Procurorii DIICOT – ST Bucureşti au dispus măsura preventivă a reţinerii faţă de o persoană, urmând a fi sesizat Tribunalul Bucureşti cu propunere de arestare preventivă.
Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale. Acţiunea a fost efectuată cu sprijinul Jandarmeriei Române.
Menţionăm că persoanele cercetate în prezenta cauză beneficiază de garanţia legală şi constituţională a prezumţiei de nevinovăţie. (www.diicot.ro)

La Tulcea, un bărbat prins cu canabis

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Tulcea şi procurorul de caz din cadrul DIICOT – Biroul Teritorial Tulcea au finalizat cercetările în dosarul penal privind pe B. Marian, de 41 ani, din Tulcea, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere, fără drept, de droguri de risc în vederea consumului propriu (art. 4 al. 1 din Legea nr. 143/2000 privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri).
În cursul anului 2013, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Tulcea au identificat asupra bărbatului 3 pliculeţe cu o substanţă care, în urma analizelor de laborator, s-a dovedit a fi cannabis.
Procurorul de caz a decis trimiterea în judecată a acestuia, în stare de libertate.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Distribuie articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.