Click pentru a te abona

Prins în flagrant de polițiștii constănțeni cu țigarete netimbrate.

25 Shares

La data de 12 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție au depistat un bărbat, în vârstă de 46 de ani, din județul Bacău, care avea asupra sa o sacoșă cu 250 de pachete cu țigarete netimbrate.

Polițiștii constănțeni au ridicat în vederea continuării cercetărilor cele 250 de pachete cu țigarete netimbrate și continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

În cadrul depistării a luat parte și un jandarm al GMJ Constanța.

Ordin de protecție provizoriu, emis de polițiștii constănțeni

La data de 12 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție au fost sesizați de către o tânără, în vârstă de 18 ani, din municipiul Constanța, despre faptul că la domiciliul său are loc un conflict în familie.

Echipajul de poliție deplasat la fața locului a stabilit faptul că, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, fratele tinerei, în vârstă de 25 de ani, și-ar fi amenințat cu acte de violență și agresat fizic atât sora cât și mama.

Astfel, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu conform procedurilor legale, bărbatul fiind evacuat din locuință, în cauză efectuându-se cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență in familie.

Activitatea rutieră

La data de 13 ianuarie a.c., în jurul orei 02:10, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat un bărbat, în vârstă de 32 de ani, din localitatea Cobadin, județul Constanța, care a condus un autoturism pe DN 3, în localitatea Murfatlar, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 13 ianuarie a.c., în jurul orei 02:00, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Pantelimon au depistat un bărbat, în vârstă de 38 de ani, din municipiul Constanța, care a condus un autoturism pe raza localității Tichilești, județul Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice (0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat).

La data de 12 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Mangalia au depistat un bărbat, în vârstă de 30 de ani, care a condus un moped neînmatriculat, pe raza municipiului, fiind sub influența băuturilor alcoolice (1,13 mg/l alcool pur în aerul expirat) și fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 12 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției 3 Rurală Mangalia au depistat un bărbat, în vârstă de 42 de ani, din județul Ialomița, care a condus un autoturism pe raza localității Tuzla, județul Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice (0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat) și fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 12 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac au depistat un bărbat, în vârstă de 56 de ani, care a condus un autoturism pe DJ 226, în localitatea Mihai Viteazu, fiind sub influența băuturilor alcoolice (0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorii auto au fost conduși la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În toate cauzele, au fost întocmite dosare penale.

25 Shares
0 0 voturi
Rating
Subscrie
Notifică-mă la

0 Comentarii
Feedback-uri
Vezi toate comentariile

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com