Conecteaza-te pe Twitter

Primarul Ștefan Ilie își provoacă colegii la vâslit

0 Shares

TID-02Partea românească a Turneului Internațional al Dunării începe anul acesta pe 2 august la punctual de trecere a frontierei Chiciu (Călărași), odată cu intrarea în țară a convoiului cu participanții din celelalte tări, și se termină, după 424 de kilometri (391 fără meandre), pe 4 septembrie, la Sf. Gheorghe- Delta Dunării. In data de 30 august participanții la TID 2013 ajung la mila nautică 62, în dreptul localității Luncavița din județul Tulcea, acolo unde sunt așteptați cu preparate tradiționale, cu cântec joc și voie bună. Pentru ca amintirile participanților la TID2013 să fie dintre cele mai inedite, primarul comunei Luncavița, Ștefan Ilie, le propune colegilor săi aleși locali să însoțească în număr cât mai mare convoiul cu bărci, canoe sau caiace în drumul spre Porțile Deltei.

TID-03   “Stimați colegi,

În acest an Turneul Internațional Dunărea (TID) va ajunge la Luncavița pe 30 august. Pentru a continua frumoasa și inedita experiență de anul trecut, când împreună cu Primarul Comunei Jurilovca, Eugen ION, am parcurs și noi o etapă TID, de la Luncavița la Tulcea,  în barca Asociației Prodezvoltare Jurilovca, condusă de prietenul Paul CONDRAT, vâslind pentru colectivitățile noastre, vă invit să fim în acest an mult mai mulți!

Așadar, vă rog să acceptați provocarea mea, ca pe 31 august, foarte de dimineață (orele 5:30-6:00) să plecăm cât mai mulți aleși locali de la Luncavița (mila nautică 62) la Tulcea, în bărci cu vâsle, canoe, caiace, etc, pentru a parcurge împreună această antepenultimă etapă din acest atât de important turneu internațional, pentru a fi prezenți la Tulcea la Rowmania FEST 2013 – Festivalul Internaţional al Bărcilor cu Vâsle, competiție organizată de marele nostru tulcean Ivan PATZAICHIN, multiplu campion olimpic, sportiv de o inestimabilă valoare mondială”! Ștefan Ilie, Primarul Comunei Luncavița, Președintele filialei județene Tulcea a Asociației Comunelor din România.

 

Vezi filmul “Turneul Internațional al Dunării, Luncavița- 2012

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Distribuie articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.