Click pentru a te abona

Pregătirile pentru Delta Rally continuă conform programului

• Comandamentul de securitate a făcut prima verificare a traseului • 110 km de probe speciale pe drumuri forestiere din partea de Sud și de Vest a județului Tulcea • Delta Rally se va desfășura în perioada 30 mai – 1 iunie Pregătirile pentru Delta Rally, etapa a treia din Campionatul Național de Raliuri Dunlop, decurg conform programului.

0 Shares

Delta Rally2 Zilele acestea, comandamentul de securitate al Delta Rally a făcut o verificare a traseului pe care se va desfășura etapa a treia din Campionatul Național de Raliuri Dunlop pentru a definitiva planul de securitate. La verificare au participat reprezentanți ai Jandarmeriei, Poliției Rutiere, ISU, Direcției Silvice Tulcea (Ocoalele Babadag și Niculițel), Zip Escort – partenerii raliului privind securitatea traseului, precum și reprezentanți ai Consiliului Județean Tulcea – Direcția de Drumuri Județene.

Verificarea s-a făcut atât pentru asigurarea condițiilor optime de desfășurare în siguranță a evenimentului, cât și a fluidizării circulației rutiere. „Siguranța spectatorilor, a participanților și a tuturor celor implicați este extrem de importantă pentru noi. Delta Rally revine în Tulcea după o absență de 20 de ani și este important ca toată lumea să fie pregătită din punctul de vedere al siguranței și al fluidizării traficului. Autoritățile de aici nu s-au mai confruntat cu un astfel de eveniment și tocmai de aceea vrem să pregătim totul în cele mai mici amănunte”, a spus Mihai Tănase, organizatorul raliului.

Delta Rally3 Anul acesta Delta Rally are 10 probe speciale cu o lungime de 110 km, acestea fiind amplasate în partea de Vest și de Sud a județului Tulcea, pe drumurile forestiere din Ocoalele Silvice Babadag, Cerna și Niculițel. „Delta Rally nu se desfașoară în Delta Dunării și nici în Rezervația Biosferei Delta Dunării, denumirea evenimentului având strânsă legatură cu zona turistică de maxim interes a Județului Tulcea, Delta Dunării, pe care dorim să o promovăm și pe această cale. Prin acest eveniment vrem să promovăm această zonă și să atragem și mai mulți turiști aici”, a mai spus Mihai Tănase.

Una din noutățile ediției din acest an este introducerea sesiunii de calificare după modelul din Campionatul European de Raliuri. „Spuneam încă din faza de proiect, că Delta Rally va fi un raliu “ ALTFEL” și iată că suntem în măsură să dovedim acest lucru cel puțin din punct de vedere organizatoric. Astfel, am propus FRAS ca în ziua de joi, înaintea antrenamentelor oficiale, piloții prioritari precum și invitații din străinătate să poată participa la o sesiune de calificări în vederea alegerii poziției de start pentru prima zi a raliului. Propunerea noastră a avut ca bază faptul că Delta Rally este un raliu complet nou pentru toți sportivii din generația actuală, precum și faptul că este prima etapă din CNRD desfășurată pe macadam. Sportivii au salutat inițiativa noastră, urmând ca odată cu înscrierile la recunoașterile din săptămâna raliului să facă și înscrierile la Qualifying Stage”, a adăugat Mihai Tănase.

Delta Rally, prima etapă pe macadam din 2013, se va desfășura în perioada 30 mai – 1 iunie.

www.raliuldeltei.ro

0 Shares
0 0 voturi
Rating
Subscrie
Notifică-mă la

0 Comentarii
Feedback-uri
Vezi toate comentariile

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com