Conecteaza-te pe Twitter

Pregătiri pentru Danube Delta Rally® 2014. Gina Pistol la testele de la Tulcea alături de Vali Porcișteanu

0 Shares

Juniorii Napoca Rally Academy, Simone Tempestini și Florin Tincescu, încep pregătirile pentru sezonul 2014 pe macadamul de la Tulcea.

Simone Campedelli revine în România pentru a participa la testele NRA de la Tulcea.

Vali Porcișteanu va testa modelul Mitsubishi Evo IX pe traseul Danube Delta Rally® alături de Gina Pistol .

Raliu03

Cu mai puțin de o lună înainte de startul Campionatului Național de Raliuri Dunlop 2014, trei echipaje de top testează deja traseul de la Tulcea. Testele au loc între 16 și 19 ianuarie 2014, pe probele speciale consacrate, Eoliene și Babadag, în pregătirea celei de-a XV-a ediții a Danube Delta Rally®.

La finele acestei săptămâni, echipajele vor efectua teste pe macadamul de la Tulcea, Babadag și Eoliene, ambele probe speciale din traseul Danube Delta Rally®. Simone Campedelli revine în România, de aceasta dată la Tulcea, pentru a participa la sesiunea de teste Napoca Rally Academy (NRA), cu modelul Cïtroen DS3 R3. Multiplu campion în Italia, Campedelli îl va ajuta pe juniorul NRA Simone Tempestini să se acomodeze cu acest model, pe care va concura la Junior WRC 2014 și la Cïtroen Top Driver. Un alt junior al NRA, Florin Tincescu, va participa de asemenea la sesiunea de teste de la Tulcea, cu modelul Cïtroen C2 R2 Max, în pregătirea pentru startul în Campionatul European de Raliuri.

Vali Porcișteanu va fi prezent de asemenea la sesiunea de teste de la Tulcea, în calitate de instructor. El va testa modelul Mitsubishi Evo IX alături de Dragoș Dinu și Gina Pistol, cunoscută pentru pasiunea ei pentru motorsport.

Raliu02Danube Delta Rally® a fost reluat în 2013, după o pauză de 20 de ani, și s-a aflat încă de la început pe prima poziție în etapele Campionatului Național de Raliuri Dunlop. În 2014, raliul de la Tulcea va avea loc între 29 și 31 mai, fiind organizat de Clubul Sportiv Nautic Motorsport, cu susținerea Consiliului Județean Tulcea și a Primăriei Tulcea. Etapa a treia din Campionatul Național de Raliuri Dunlop 2014, Danube Delta Rally® contribuie la valorizarea potențialului turistic al zonei. De altfel, organizatorii estimează că editia din 2014 va atrage în jur de 25.000 de spectatori și aproximativ 60 de echipaje în concurs.

„Ne propunem să transformăm Danube Delta Rally® într-un element de referință din Campionatul National de Raliuri și nu numai. Editia a-XV-a din 2014 ne obligă și ne responsabilizează în același timp, iar cu acest scop pregătim un spectacol automobilistic de neuitat pentru toți cei care vor fi prezenți la sfârșitul lunii mai la Tulcea”, a declarat Mihai Tănase, președinte Delta Danube Rally®

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Distribuie articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.