Click pentru a te abona

Pompierii în luptă cu focul: furaje și animale carbonizate la Jijila

0 Shares

pompieri1În noaptea de 15 octombrie a.c., pompierii din Măcin s-au luptat ore întregi cu focul care a mistuit un depozit uriaș de furaje. La fata locului s-a intervenit cu două autospeciale cu apă și spumă, un echipaj SMURD și 15 pompieri.

Încendiul a izbucnit într-o gospodătie din Jijila unde au ars anexele cu furaje și porumb dar și două dintre animale. Pompierii s-au luptat cu flăcările mai bine de 4 ore, pentru a salva celelalte animale și a proteja locuința oamenilor speriati.

In zorii zilei, după o noapte fierbinte și agitată, bilanțul a fost destul de bun pentru pompieri au salvat toate celelalte animale, o mică parte din furaje li locuința oamenilor.

În speță s-a început o anchetă pentru stabilirea cauzelor care au condus la producerea incendiului.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Distribuie articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.