Conecteaza-te pe Twitter

Polițiștii au confiscat 7 arme letale și 2697 de cartușe

0 Shares

În cadrul actiunii nationale organizate pentru prevenirea si combaterea braconajului cinegetic, polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au identificat un bărbat de 73 de ani din comună Ceamurlia de Jos, județul Tulcea, care deținea fără drept 2697 de cartușe de vânătoare, precum și 7 arme letale de vânătoare, care au fost introduse în Romania fără declararea acestora la autoritățile vamale.

Polițiștii au ridicat în vederea continuării cercetărilor toate armele și muniția descoperită.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infractiunilor de nerespectare a regimului armelor si munitiilor si contrabanda.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Distribuie articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.