Iohannis Președintele României

Polițiști tulceni în acțiune pentru combaterea braconajului piscicol

0 Shares

În perioada 20 martie—20 aprilie 2014, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea împreună cu cei ai Serviciului de Poliție ‘Delta Dunării’, Biroului Poliției Transporturi Tulcea și reprezentanți ai Agenției pentru Pescuit și Acvacultură Tulcea și Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Tulcea au continuat acțiunile pentru asigurarea respectării cadrului legal privind colectarea, transportul și comercializarea produselor din pește, precum și respectarea condițiilor sanitar veterinare și de siguranță alimentară, prin eliminarea produselor de proveniență ilicită.

Au fost verificate 76 societăți comerciale, 12 amenajări piscicole și asociații de profil, 3024 autoturisme și 259 ambarcațiuni.

Rezultatele acțiunilor s-au concretizat în constatarea a 100 de infracțiuni și aplicarea a 2034 de sancțiuni contravenționale în valoare de 421.618,5 lei, fiind cercetate 57 persoane care au fost prinse în flagrant. De asemenea, polițiștii au ridicat în vederea confiscării 3333,5 kg de pește de diferite specii, 63,25 kg icre, 221 de plase monofilament în lungime de aprox. 10.115 m, 60 plase de pescuit din fir textil, 19 setci, 6 vintire, 1 postovol.

Au mai fost ridicate în vederea continuării cercetărilor 11 ambarcațiuni, 6 motoare de barcă, 2 rezervoare ambarcațiuni și 5 autovehicule.

Click pentru a te abona

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Distribuie articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.