Conecteaza-te pe Twitter

Poliţia face verificări în domeniul produselor cerealiere şi de panificaţie

0 Shares

La 1 septembrie 2013 Poliţia Română a demarat o amplă acţiune de prevenire şi combatere a ilegalităţilor în domeniul producerii, prelucrării, achiziţionării şi comercializării produselor cerealiere şi de panificaţie. Din dispoziţia şefului Poliţiei Române, sunt efectuate verificări punctuale, de la producători până la cei care vând produsul finit către populaţie.

În perioada 21 – 28 septembrie 2013, la nivelul judeţului Tulcea au fost efectuate 544 controale, fiind constatată 1 infracţiune, prejudiciul fiind de 42.203 lei.

Poliţiştii tulceni au aplicat 140 sancţiuni contravenţionale la legislaţia aplicabilă activitatilor care intră în sfera panificaţiei, în valoare de 23.630 lei şi au ridicat bunuri în valoare de 440 lei.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Distribuie articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.