Conecteaza-te pe Twitter

Polemici… cordiale între Antonescu și Diaconescu. La „Apa mică”.

„Sunt prea bătrân în chestii de-astea ca să mă puteți intimida”. „Sunteți prea îmbătrânit în jocul ăsta de stânga. Pe dreapta sunteți mai proaspăt”

Antonescu3DiaconescuAntonescu2

 

„Bun venit la apa mică”.” Continuatorii lui Băsescu.Mircea”. „basescu.mircea29@preventiv.ro sau basescu.mircea29@brutarie.ro”.

Câteva cartoane cu mesaje ținute la vedere în timpul unei conferințe de presă susținută într-o atmosferă de „trecere în revistă” într-o după amiază de sâmbătă, într-un oraș de provincie, de la porțile deltei. Așa a fost întâmpinat la Tulcea, Cristian Diaconescu, prezidențiabilul PMP, de Cristian Antonescu, avocat, liberal și nepot al lui Crin Antonescu.

Vizibil iritat, Cristian Diaconescu, unul dintre candidații de dreapta pentru funcția de președinte al României, fost candidat de stânga pentru funcția de primar general al capitalei, a încropit câteva fraze pline de platitudini. Și a răspuns într-un fel mesajului liberalului care crede încă în libertatea de opinie: „Am înțeles. Așa e. Îți confirm. Cu parte din ele sunt de acord, restul…e un mic joc politic. Sunt prea bătrân în chestii de-astea ca să mă puteți intimida”. „Sunteți prea îmbătrânit în jocul ăsta de stânga. Pe dreapta sunteți mai proaspăt” a replicat Cristian Antonescu. Și gata. Cam asta a fost. O scurtă conferință de presă care se anunța extrem de neinteresantă dar care, iată, a prins un pic de viață.

Trebuie să vă spun că prezidențiabilul Cristian Diaconescu a venit la PMP Tulcea, a fost primit și informat în principal de președintele PMP Tulcea, Victor Tarhon, de chestiunile fierbinți ale zilei, a venit, spune domnia sa la Tulcea, ca să-i cunoască.

„Am venit să ne cunoaștem ne-a mărturisit Diaconescu dânșii au obținut un scor bun la europarlamentare în condițiile unei mașinării de vot extrem de expresive din toate punctele de vedere pe care toate celelalte partide politice le-au avut față de acest partid nou”. În cele două ore de discuții, Cristian Diaconescu a înțeles chiar și care sunt problemele tulcenilor: ” o polarizare foarte serioasă, înțeleg, între persoane cu venituri mari sau cu venituri foarte mici”. Dacă ați reușit să înțelegeți ceva, eu, mărturisesc că nu am fost în stare. De aceea mă opresc aici.

PS. Pentru cei care nu cred că domnul Cristian Diaconescu poate fi atât de ușor intimidat sunt pregătită să pun la dispoziție înregistrările. Video. Se poartă.

Geta Negrișanu

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Distribuie articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.