Conecteaza-te pe Twitter

PNL nu votează bugetul Municipiului Tulcea pentru 2019 dacă nu scade impozitul pentru clădiri(!)

222 Shares

Președintele Organizatiei Judetene PNL Tulcea, Ilie Ștefan, ne-a declarat că atât apelul mediului de afaceri cât și cel al cetățenilor municipiului Tulcea referitor la cotele de impozitare pentru clădiri este ascultat iar concluzia este una singură: impozitul acesta trebuie să scadă(!)

„Consilierii Partidului Național Liberal din Consiliul local al Municipiului Tulcea, nu vor vota Proiectul de buget pentru anul 2019 dacă nu se va ține cont de propunerea noastră! Stabilirea valorii de impozitare trebuie să fie echitabilă atât pentru buna desfășurare a activității economice a Primăriei Municipiului Tulcea cât și pentru toţi proprietarii, indiferent de natura acestora” a spus Ilie Ștefan.

„Astfel, propunerea PNL Tulcea se referă la scăderea cotelor de impozitare după cum urmează:

*impozitul pentru clădirile nerezidențiale să scadă de la 1,2% cât este acum, la 0,9%.

*Impozitul pentru clădirile rezidențiale (locuințele în cea mai mare parte) trebuie să scadă de la 0,2% la 0,1%.

*Impozitul pentru clădirile rezidențiale utilizate în scop agricol trebuie să rămână la o,4% fără să mai crească cu 0,2% așa după cum este propus în „Proiectul de hotărâre privind stabilirea impozitelor şi taxelor locale pentru anul 2019”

*impozitul pentru clădirile neevaluate în ultimii trei ani nu trebuie să crească cu 2,5% (așa cum a propus municipalitatea), trebuie să rămână la minimul de 5%.

Repet, dacă nu se ține cont de propunerile noastre, consilierii PNL nu vor vota Bugetul Municipiului Tulcea pentru anul 2019.

Noi considerăm că oamenii care plătesc trebuie sprijiniți, trebuie protejați, fie că sunt întreprinzători, antreprenori sau cetățeni ai municipiului Tulcea. Cred că în felul acesta se face dreptate pentru toți și cred, deasemenea, că vor fi asigurate fondurile necesare desfășurării în bune condiții a activității edilitare pentru că încasările vor fi mai mari”.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Distribuie articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.