Conecteaza-te pe Twitter

PNDL II: 760.678.035,62 lei pentru 163 de obiective de investiții din județul Tulcea

0 Shares

*Județul Tulcea a primit finanțarea a 163 de proiecte cu o valoare totală de 760.678.035,62 lei pentru 41 de comune, pentru orașele Babadag, Măcin, Isaccea, Sulina și Municipiul Tulcea, la care se adaugă drumurile de interes județean, poduri și podețe pe care s-a angajat să le reabiliteze/modernizeze Consiliul Județean Tulcea.

untitled-2

Începe  implementarea etapei a doua a PNDL, prin care vor primi finanţare toate proiectele eligibile ale administraţiilor publice locale. Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene a anunțat oficial că a fost încheiată analiza de specialitate cu privire la alocările de fonduri din cadrul programului și a fost semnată alocarea pe Unități Administrativ Teritoriale.
Județul Tulcea a primit finanțarea a 163 de proiecte cu o valoare totală de 760.678.035,62 lei pentru 41 de comune, pentru orașele Babadag, Măcin, Isaccea, Sulina și Municipiul Tulcea, la care se adaugă drumurile de interes județean, poduri și podețe pe care s-a angajat să le reabiliteze/modernizeze Consiliul Județean Tulcea.
Vezi Lista completă a obiectivelor de investiții și sumele alocate prin HG de Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene

lista-finantare-pndl-ii

 

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Distribuie articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.