Conecteaza-te pe Twitter

Plase monofilament confiscate de poliţiştii de frontieră

0 Shares

Acţionând pe linia prevenirii şi combaterii braconajului piscicol în zona de competenţă, poliţiştii de frontieră tulceni au confiscat 875 m de plasă monofilament a cărei deţinere şi utilizare este interzisă prin lege şi 140 kilograme de peşte din diferite specii.

În data de 03.03.2014, în jurul orei 22.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Tulcea l-au depistat, pe malul lacului Razelm, pe S.L. în vârstă de 35 de ani, domiciliat pe raza judeţului Tulcea, având asupra sa mai multe plase monofilament cu captură de peşte.

În urma verificărilor au fost descoperite 12 plase monofilament în lungime de 875 m şi 140 kilograme de peşte din speciile şalău, săbiţă, ştiucă, singer şi crap.

Întreaga cantitate de peşte a fost predată la o societate comercială de profil, conform procedurilor legale, plasele au fost ridicate în vederea confiscării, iar persoanelor în cauză le-au fost întocmite actele de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere şi folosire la pescuit a plaselor monofilament.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Distribuie articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.