Pentru o Românie Normală

Plan roșu de intervenție la un accident a unui autovehicul cu 14 persoane. Intervine elicopterul SMURD

113 Shares

Un accident rutier pe DJ 222F, Ostrov-Dăeni, județul Tulcea, în care o autoutilitară cu 14 persoane cu persoane s-a răsturnat în afara părții carosabile, a declanșat „planul roșu de intervenție„. Din primele cercetări a rezultat faptul că autolitara circula pe un drum agricol, în afara localității Ostrov și că s-ar fi răsturnat într-o plantați cu floarea soarelui.

La fața locului s-au deplasat ISU Delta Tulceadouă ambulanțe SMURD, două ambulanțe SAJ, o autospecială de descarcerare cu punct medical avansat, o autospecială de descarcerare grea, trei autospeciale de stingere cu apă, spumă și modul de descarcerare și a fost solicitat sprijinul elicopterului SMURD. La locul intervenției s-a deplasat și Inspectorul Șef, Colonel Petrov Daniel.

În autovehicul se aflau 14 persoane dintre care patru adulți și un tânăr de 17 ani au avut nevoie de îngrijiri medicale astfel încât au fost preluate de ambulanțe și transportate la Spitalul județean de Uegență Tulcea. Toți ocupanții autoutilitarei sunt conștienți și stabili.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea circumstanțelor producerii nefericitului eveniment rutier.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Distribuie articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.