Conecteaza-te pe Twitter

Peste 40 de jandarmi au acţionat zilnic în perioada 18 – 21 mai

0 Shares

Jandarmii au intervenit  în  43 situaţii pentru aplanarea unor stări conflictuale (săvârşirea în public de fapte, acte sau gesturi obscene, proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare; atragerea de persoane, sub orice formă, săvârşită în localuri, parcuri, pe străzi sau în alte locuri publice în vederea practicării de raporturi sexuale cu acestea spre a obţine foloase materiale, precum şi îndemnul sau determinarea, în acelaşi scop, a unei persoane la săvârşirea unor astfel de fapte; consumul de băuturi alcoolice în următoarele locuri publice: drumuri publice, parcuri, stadioane şi terenuri sportive, instituţii culturale, săli de spectacole, instituţii sau unităţi economice, toate mijloacele de transport în comun, autogări, gări şi aeroporturi, de stat şi private, sau alte locuri prevăzute de lege; provocarea ori participarea efectivă la scandal, în locuri sau localuri publice; tulburarea, fără drept, a liniştii locuitorilor prin producerea de zgomote cu orice aparat sau obiect ori prin strigăte sau larmă; escaladarea gardurile care delimitează spaţiul de joc; păşunatul în pădurile în care este interzis acesta) şi au aplicat 39 sancţiuni contravenţionale. Valoarea amenzilor este în cuantum de 8.825 lei.

De asemenea, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Tulcea au constatat 4 infracţiuni, dintre care trei în mod independentşi una în cooperare cu Poliţia, cu 4 făptuitori identificaţi.

Tot în perioada de referinţă jandarmii tulceni, au desfăşurat şase acţiuni  preventive cu tema ,,Drogurile şi alcoolul îţi distrug viaţa ” respectiv ,, Împreună pentru siguranţă în şcoli”, ,, Să promovăm un compartiment civilizat în societate” la şase instituţii de învăţământ preuniversitar din municipiu şi judeţul Tulcea, în prezenţa a  peste 150 de elevi.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Distribuie articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.