CMF: 41190008 ; Comandat de Partidul Social Democrat - PSD

Peste 1200 metri de plasă monofilament confiscată de polițiștii de frontieră

Polițiștii de frontieră tulceni au acționat pe linia prevenirii și combaterii braconajului piscicol în zona de competență, identificând trei cetățeni români care desfășuraseră activități de pescuit în mod ilegal, de la care au ridicat în vederea confiscării 20 de plase de pescuit în lungime de 1224 metri și cantitatea de 49 kilograme pește din specia caras.

În data de 04.05.2015, în jurul orei 09.45, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Tulcea au depistat, pe malul lacului Baia, trei persoane cu vârste cuprinse între 25 de ani și 29 de ani, având asupra lor patru saci cu unelte de pescuit tip plasă monofilament cu captură de pește.

În urma verificărilor au fost descoperite 20 plase tip monofilament în lungime de 1224 metri și 49 kilograme de pește din specia caras.

Întreaga cantitate de pește a fost predată la o societate comercială de profil, conform procedurilor legale, plasele au fost ridicate în vederea confiscării, iar persoanelor în cauză le-au fost întocmite actele de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,, deținere și utilizare a uneltelor de plasă de tip monofilament’, faptă prevăzută și pedepsită de art.64, lit.k din O.U.G. 23/2008, modificată și aprobată prin Legea 317/2009.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Distribuie articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.