Conecteaza-te pe Twitter

Percheziții: Arme și muniții deținute illegal ridicate de polițiști

0 Shares

Poliţiştii Serviciului Arme, Eplozivi, Substanţe Periculoase din cadrul IPJ Tulcea au desfăşurat în ultimile trei zile o amplă acţiune pe linia respectării regimului armelor şi muniţiilor, fiind constatate 5 infracţiuni din aria de competenţă. În localitatea Baia din județul Tulcea, de la domiciliul lui B. Iulian, de 45 ani, poliţiştii au ridicat o armă cu aer comprimat pentru care avea avea permisul expirat. In aceeași localitate a mai fost identificat P. Vasile, de 59 ani, care a confecţionat ilegal cartuşe de vânătoare şi nu a respectat normele legale de păstrare a armelor deţinute. Faţă de acesta se desfăşoară cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, faptă prevăzută de art. 279 din Codul Penal.
Poliţiştii l-au identificat şi pe C. Dinu de 65 ani, din localitatea Babadag, deţinător legal de armă de vânătoare, care a confecţionat ilegal cartuşe de vânătoare, a deţinut ilegal 300 g pulbere de vânătoare şi o armă cu aer comprimat, aceasta din urmă fiind proprietatea fiului său, domiciliat în municipiul Constanţa şi nu a respectat normele legale de păstrare a armelor deţinute. Faţă de C. Dinu se desfăşoară cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, faptă prevăzută de art. 279 din Codul Penal, nerespectarea regimului materialelor explozive, faptă prevăzută de art. 280 din Codul Penal şi deţinere de armă neletală din categoria celor supuse autorizării, fără drept, faptă prevăzută de art.134 din Legea nr. 295/2004 privind regimul armelor şi al muniţiilor.
În toate cazurile s-a dispus măsura complementară de anulare a dreptului de deţinere, port şi folosire a armelor.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Distribuie articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.