Iohannis Președintele României

Penitenciarul Tulcea derulează cursuri ECDL

Penitenciarul Tulcea a derulat în perioada 11 - 22 februarie 2013 un curs de formare profesională în domeniul TIC (tehnologia informaţiei şi comunicare)

0 Shares

cursuri-ECDL        Zece persoane private de liberate au învăţat cum să folosească un calculator la standarde europene. Este vorba despre un program de instruire a persoanelor private de libertate din cadrul proiectului ‘Pregătirea TIC (tehnologia informaţiei şi comunicare) la standarde europene în sistemul penitenciar românesc’ finanţat din Fondul Social European prin Programul Sectorial de Dezvoltare a Resurselor Umane 2007-2013 – ‘Investeşte în oameni’. Programul s-a derulat în parteneriat cu centrul de testare şi instruire Euroaptitudini SA şi Administraţia Naţională a Penitenciarelor.

Cei 10 deţinuţi au parcurs modulul din programa Equalskills cu următoarea structură: noţiuni de bază de utilizare a calculatorului, desktop şi ferestre, crearea unui document şi organizarea fişierelor, internet şi e-mail.

Pentru deţinuţii din Penitenciarul Tulcea, examenul de finalizare a cursului de formare a fost susţinut vineri, 22 februarie a.c. Toţi cei 10 participanţi au fost declaraţi absolvenţi şi vor primi Permisul european de conducere a computerului (ECDL – European Computer Driving Licence) – cel mai răspândit program de certificare a competenţelor digitale recunoscut la nivel internaţional în peste 148 de ţări .

 

Click pentru a te abona

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Distribuie articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.