Conecteaza-te pe Twitter

Pedalăm împreună – Descoperă Cetatea Enisala

0 Shares

Asociația Tinerilor Ruși Lipoveni din Sarichioi, în parteneriat cu Consiliul Județean Tulcea, cu sprijinul Primăriei Comunei Sarichioi și a Școlii Generale Sarichioi vă invită sâmbătă, 12 aprilie a.c., în intervalul orar 10:00-15:00 să participați la evenimentul sportiv „Pedalăm împreună – Descoperă Cetatea Enisala”.

Evenimentul are ca scop încurajarea populaţiei la mişcare prin folosirea bicicletei, un mijloc alternativ de deplasare, unul dintre cele mai des folosit, atât pentru deplasarea  în oraș, spre locul de muncă, pe drumuri scurte, cât și pentru plimbările din weekend prin parcuri, în aer liber etc. Activitatea constă în deplasarea pe biciclete a unui număr de aproximativ 50 de persoane, pe drumul judeţean DJ 222, între localităţile Sarichioi – Enisala Cetate, jud. Tulcea.

Un mediu sănătos, bazat pe mișcare și activitate fizică, sub diferite forme, angrenează personalitatea umană la atingerea unor țeluri și reușite profesionale dar și personale, crește gradul de bunădispoziție, crează noi strategii și structuri educaționale utile în dezvoltarea mintală dar și multe alte exemple benefice cu impact pozitiv asupra comunității.  ATRLSarichioi vă așteaptă sâmbătă, 12 aprilie a.c., în comuna Sarichioi, jud. Tulcea, ora 10:00 la Centrul Cultural al Comunității Rușilor Lipoveni din Sarichioi pentru a da startul evenimentului sportiv „Pedalăm împreună – Descoperă Cetatea Enisala”.

*Organizatorii sau partenerii nu vor pune la dispoziție biciclete, echipament de protecție sau alte accesorii. Fiecare participant va fi responsabil pentru propria securitate și siguranță. Participanții își asumă întreaga responsabilitate pentru starea de sănătate în care se află și pentru posibilele accidentări survenite ca urmare a modului de abordare a traseelor. Organizatorii sau partenerii evenimentului nu pot fi făcuți răspunzători de nicio daună rezultată în urma participării voluntare la evenimentul sportiv – defecțiuni de orice natură apărute la bicicletă, probleme fizice/medicale, răniri sau orice vătămare corporală.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Distribuie articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.