CMF: 41190008 ; Comandat de Partidul Social Democrat - PSD

Panică în centrul orașului Tulcea: atenție la…neatenție (!)

Incendiu-01Incendiu-02

Un fum gros și mirosul intens de gaze care ieșeau dintr-un apartament din zona coloanelor au creat panică în centrul orașului Tulcea la primele ore ale dimineții. Vecinii și oamenii care treceau prin zonă priveau cu teamă spre apartamentul de la etajul unu, de acolo de unde mirosea din ce în ce mai tare a ars iar fumul amestecat cu gazele de la o butelie era tot mai înecăcios. Vecinilor le era teamă în primul rând pentru viața femeii care locuia singură în acest apartament drept pentru care au cerut ajutorul pompierilor. Pentru că la sonerie nu răspundea nimeni iar ușa apartamentului era închisă, pompierii au desfășurat rapid o misiune de salvare specifică, cu escaladarea balconului și accesul în locuința plină de fum și de gaze de la butelie. Buimacă, femeia care nu știa ce s-a întâmplat de au năvălit pompierii în casă, a primit ajutor medical de urgență de la medicii veniți cu ambulanța. După ce și-a revenit femeia a mărturisit că nu-și amintește decât de faptul că a pus o cratiță cu mâncare pe foc și că, probabil  a ațipit, mâncarea a curs pe aragaz, a stins flacăra iar gazul și fumul au umplut rapid locuința.

Pompierii tulceni atrag atenția asupra pericolelor datorate neatenției mai ales în cazul persoanelor vârstnice, suferinde, care locuiesc singure și-i roagă pe cetățeni să sune la 112 atunci când este cazul.

În cursul nopții trecute pompierii tulceni s-au confruntat cu un incendiu de mari proporții: focul a mistuit un pontoon restaurant.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Distribuie articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.