Click pentru a te abona

Oportunități de afaceri pentru chinezii din Suzhou în Dobrogea

0 Shares

În virtutea relațiilor bilaterale de colaborare stabilite în 1995 între Regiunea Suzhou, Republica Populară Chineză și județul Tulcea, România, o delegație tulceană formată din reprezentanți ai Administrației publice locale, medici și oameni de afaceri, s-au aflat pentru o săptămână în China. În felul acesta s-a finalizat și parafat de comun acord protocolul din domeniul medical dintre cele, s-au identificat noi domenii de colaborare și alte oportunități de afaceri pentru județul Tulcea.

Programul vizitei a inclus întâlniri cu oficiali guvernamentali la nivel înalt, precum şi vizite la companii locale interesate în a investi în lucrări de infrastructură, turism şi de construcţii din judeţul Tulcea. Delegația tulceană a fost însoțită de Viceprimarul executiv al Guvernului Popular din Suzhou, domnul Zhou Wei Qiang și de Consulul General al României la Shanghai, Florin Marius Tacu.

Am fost profund impresionat de căldura cu care am fost primiţi precum şi de oportunităţile pe care companiile locale le pot dezvolta în judeţul nostru”, a declarat prefectul Eduard Lucian Simion la întoarcerea în ţară.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Distribuie articolul

Un Raspuns la Oportunități de afaceri pentru chinezii din Suzhou în Dobrogea

  1. RUsu Gheorghe 12 martie 2013 at 9:50

    Buna ziua Este foarte bine ca reusim sa atragem investitori Chinezi in zona noastra intrucit poate contribui la promovarea unor metode de lucru din toate domeniile de activitate ,dar in primul rind la disciplina de care dau dovada cetatenii chinezi .M-as bucura ca sa li se ofere domenii de activitate din cele mai importante tocmai pentru acest aspect ,si anume ,,In educatie ,sanatate ,turism ,industrie etc Personal am lucrat alaturi de echipe de Chinezi si am apreciat metodele dar in primul rind disciplina si respectul fata de ceia ce fac Succes

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.