Conecteaza-te pe Twitter

Oferte speciale pentru mica vacanță de Rusalii

0 Shares

*Turiștii au, weekendul acesta,  nenumărate motive să aleagă pentru minivacanță de Rusalii, litoralul românesc și Deltă Dunării. Hotelierii au pregătit pachete speciale de cazare, chiar cu masă de Rusalii inclusă.

Programul în stațiunea Mamaia, Satul de Vacanță, Constanța și Delta Dunării, reușește să acopere un weekend întreg de activitate, turiștii și constănțenii urmând să aibă zile pline de evenimente pentru toate vârstele și preferințele.

Untitled-

În Satul de Vacanță Mamaia, atracțiile și jocurile sunt nerăbdătoare să îi întâmpine pe cei mici, dar nu numai, pentru că adrenalină nu are vârstă.

Constanța găzduiește Parada SkirtBike, duminică, 19 iunie, începând cu oră 16:00 în parcarea Maritimo pentru a susține comunitatea bicicliștilor, eveniment in cadrul caruia au fost pregatite concursuri și multe premii pentru cei înscriși la defilare.

După 40 de ani, Constanța va avea, din nou, festival de teatru, în perioadă 20-26 iunie, în Piața Ovidiu vor juca diverse trupe de teatru din țara sau străinătate la Festivalul Internațional “Miturile cetatii”.

Rămânem la cultură, iar dacă sunteți de Delta Dunării în weekend, merită să faceți o plimbare la Tulcea, pentru Festivalul Internațional de Film despre Mediu și Oameni, eveniment aflat la cea de a 5-a ediție, care, anul acesta, pune accent pe industria modei. Evenimentul se desfășoară în perioadă 16-19 iunie.

Tot în Tulcea, în perioadă 15-19 iunie, Piața Civică, Hotel Delta, Teatrul Jean Bart, Biblioteca Județeană Panait Cerna și Art Cafe – Casa Avramide, vor fi locurile de desfășurare a celei de-a patra ediții a Festivalului de C`Arte Danubius.

“Gradul de ocupare a hotelurilor pe litoral este in crestere continua, pe masura ce ne apropiem de vacanta de vara. Sarbatoarea de Rusalii ne ofera ocazia sa inregistram un nou val de turisti in acest weekend pe litoral si in Delta Dunarii. In continuare Mamaia se afla in topul celor mai cautate statiuni, urmata de Venus si Eforie Nord. Conform estimarilor primite de la touroperatori, ne aflam in sezonul cu cele mai bune vanzari pentru vacante pe litoral din ultimii zece ani.” Declara Corina Martin, Presedinte Asociatia Litoral – Delta Dunarii.

“Avem încredere că vremea va ține cu noi weekendul acesta și vom putea să vorbim la sfârșitul weekendului de turiști și constănțeni care au petrecut o minivacanță prelungită de Rusalii pe măsură așteptărilor. Hotelierii își așteaptă turiștii cu pachete speciale pentru acest weekend, cluburile sunt pregătite cu evenimente și nume sonore din industria muzicală,dj internationali, petreceri pe plajă sau pe piscină, posibilitatea de vizionare a meciurilor în aer liber, plimbări cu telegondolă și multă distracție pentru toate vârstele în parcul acvatic Aqua Magic si in Satul de Vacanta. Stațiunea Mamaia vine, de la an la an, cu tot mai multe posibilități de distracție, relaxare, senzații țări și condiții impecabile la cazare și în restaurante. Asociația Litoral – Delta Dunării continuă să aplice și să dezvolte strategia de promovare a stațiunii Mamaia și Satul de Vacanță.” Declară Oana Vorniciuc, Purtător de Cuvânt al Stațiunii Mamaia și Satul de Vacanță.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Distribuie articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.