Click pentru a te abona

Oameni mistuiți de flăcări în Ajunul Crăciunului.Foc și lacrimi și în cea de-a doua zi a Crăciunului

0 Shares

*pompierii au descoperit în interiorul încăperii două persoane, neidentificate, care erau carbonizate (în Ajunul Crăciunului)* alt incendiu: în cea de-a doua zi de Crăciun s-a manifestat  într-o locuință unde a fost găsit proprietarul imobilului care a suferit arsuri de gradul II și III pe cca. 60% din suprafața corpului

*Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a constituit-o sistemul de încălzire amplasat necorespunzător față de materialele combustibile.

Untitled-1

În data de 24.12.2016, ISU Tulcea a fost solicitat să intervină pentru stingerea unui incendiu care se manifesta la o magazie aflată pe strada Biruinței din municipiul Tulcea.

La locul evenimentului s-a deplasat un echipaj de intervenție cu o autospecială cu apă și spumă din cadrul cadrul Detașamemntului de Pompieri Tulcea, care a constatat că incendiul se manifesta în interiorul magaziei. În timpul acțiunii de localizare și stingere a incendiului, pompierii au descoperit în interiorul încăperii două persoane, neidentificate, care erau carbonizate. Acestea au fost predate Serviciului de Medicină Legală Tulcea.

În urma intervenției, incendiul a fost stins, însă în urma acestuia au ars cca 300 kg de articole textile și magazia pe o suprafață de cca 30 m2.

Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a constituit-o sistemul de încălzire amplasat necorespunzător față de materialele combustibile.

Datorită neglijenței, o persoană a suferit arsuri în propria locuință

Totul s-a întâmplat în a doua zi de Crăciun

În după amiaza zilei de 26.12.2016, la ora 14.38, Inspectoratul pentru Situații de Urgență ‘Delta’ al județului Tulcea a fost anunțat prin numărul unic de apel 112, de izbucnirea unui incendiu care se manifesta la o casă situată pe strada Bizamului din municipiul Tulcea.

Pentru localizarea și lichidarea incendiului, s-au deplasat două echipaje cu două autospeciale cu apă și spumă și un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea.

Ajunși la fața locului, pompierii tulceni au constatat că incendiul se manifesta în dormitor, unde a fost găsit proprietarul imobilului care suferise arsuri de gradul II și III pe cca. 60% din suprafața corpului.

Bărbatul a fost preluat, în viață, de echipajul SMURD și transportat la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Tulcea

Incendiul a fost localizat și stins de echipajele de intervenție, însă în urma acestuia au ars cca. 10 kg de articole textile, un pat, un scaun și o masă.

Din cercetările efectuate la fața locului, cauza probabilă a izbucnirii incendiului a constituit-o sistemul de încălzire (soba) amplasat necorespunzător față de materialele combustibile.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Distribuie articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.