Click pentru a te abona

O tonă de droguri (cocaină) într-o barcă eșuată la Sf. Gheorghe, în Delta Dunării

224 Shares

O ambarcațiune cu cca. 980 de kilograme de cocaină a plutit în derivă pe mare, furtuna a răsturnat-o și-a adus-o în zona de litoral dintre Sulina și Sf. Gheorghe.

Aici ar fi fost descoperită de localnicii care, atunci când au căutat potențiale înscrisuri au găsit o uriașă cantitate de praf alb în niște saci despre care se presupune că ar fi droguri de mare risc (cocaină) ascunsă într-un compartiment confecționat pe fundul dublu al bărcii. Oamenii au anunțat autoritățile care au împânzit zona și au început o amplă anchetă.

Se pare că marfa ar fi fost descărcată în larg dintr-o ambarcațiune în barca în care s-ar fi aflat doi cetățeni străini și doi români.O defecțiune la motor și furtuna au răsturnat barca pe care valurile au adus-o într-o zonă de plajă sălbatică. Pescarii spun că ar fi văzut în urmă cu o zi, două ambarcațiuni în larg.

Se vorbește despre cea mai mare captură de cocaină (?!) din ultimii ani.

Ancheta desfășurată de DIICOT și Poliția de Frontieră urmează să determine proveniența, traseul drogurilor, destinația și persoanele implicate.

Vom reveni cu amănunte.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Distribuie articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.