Conecteaza-te pe Twitter

O nouă serie de Infirmiere

0 Shares

A patra promoție de infirmiere pregătite de Filiala Tulcea a Crucii Roșii Române a susținut examenul de absolvire.

Infirmiere

După trei luni de formare teoretică și practică la patul bolnavului, cursantele și-au arătat cunoștințele și abilitășile dobândite. Tulcencele s-au prezentat în fața Comisiei de examinare alcătuită din reprezentanți ai Direcției de Sănătate Publică, OAMGMAMR-filiala Tulcea, precum și ai organizatorului cursurilor de formare profesională, respectiv Crucea Roșie Tulcea. În urma examinării, absolventele vor primi un certificat de calificare nivel II recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei și Protecției Sociale și de Ministerul Educației, Cercetării, Tineretului şi Sportului, precum și diploma de soră voluntară de Cruce Roșie, document recunoscut peste tot în lume.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Distribuie articolul

Un Raspuns la O nouă serie de Infirmiere

  1. anonim 22 mai 2015 at 0:10

    Buna seara ! Am o antrebare am facut coursul de sora de crucea rosie an 2004 si cursul de prim ajutor .An acel an am primit doar certificatul de sora de crucea rosie cum pot obtine certificatul de calificare ? act document este recunoscut an Franta Va multumesc !

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.