Conecteaza-te pe Twitter

O nouă ambarcaţiune completează flotila PATZAIKIN

0 Shares

Ivan-Patzaichin   „Lotca turistică” – o nouă ambarcaţiune eco dezvoltată de Ivan Patzaichin şi marangozii de la Tulcea a fost astăzi lansată la Salonul Nautic Internaţional Bucureşti, la standul PATZAIKIN.

„Am construit lotca turistică pentru cei care vor să experimenteze natura şi altfel, mai la pas, şi să aibă alături pe cineva care ştie zona şi poate să vâslească în locul lor. Mie îmi place să vâslesc şi încurajez cât mai multă lume să se mişte în natură, dar pentru cei care vor să se bucure Deltă pe îndelete dar nu se încumetă să vâslească, aceasta este barca ideală: este elegantă și poate duce chiar 6-7 persoane, în condiții de confort superioare canotcii” a declarat Ivan Patzaichin.

După lansarea de acum doi ani a primului produs al liniei de ambarcațiuni PATZAIKIN – canotca, şi acum un an – a canotcii de 10+1, lansăm acum cel de-al treilea model de ambarcaţiune eco – lotca turistică. Aceasta se adresează turiştilor care vor să cunoască natura Deltei de la nivelul apei şi să-i experimenteze cultura, în tihnă, nu din goana bărcii cu motor, alături de cineva de-al locului.

Canotca-RowmaniaDelta turistică reprezintă un pivot de dezvoltare locală şi noi încercăm să sprijinim comunităţile locale prin realizarea unei infrastructuri de agrement, precum şi prin diversificarea serviciilor locale de turism. Această barcă este o oportunitate de a dezvolta un nou tip de serviciu turistic – excursii cu însoţitor / ghid local, care conduce ambarcațiunea și vâslește, oferind în același timp informații despre natura, tradițiile și cultura locului.

Lotca turistică poate fi un instrument nou pentru pensiunile turistice, cât şi o nouă deschidere ocupaţională pentru locuitorii Deltei, care se pot transforma în ghizi şi facilitatori ai cunoaşterii de aproape a Deltei. Acest tip de serviciu se poate dovedi benefic în dezvoltarea sustenabilă, atât din punct de vedere economic cât şi al protecţiei mediului.

Salonului Nautic Internaţional Bucureşti, a 5-a ediţie, se desfăşoară în perioada  6 – 10 martie, la Romaero Băneasa, iar standul Patzaikin prezintă toate produsele dezvoltate până acum de linia de ambarcaţiuni PATZAIKIN: Canotca PATZAIKIN GOLD, PATZAIKIN LIGHT (echipată și cu motor electric de 1 CP), PATZAIKIN ADVENTURE (catamaranul), canotca 10+1 și lotca turistică.

(vezi Tv online  “Despre Dunăre și Deltă, despre canotcă și alte amintiri”– interviu cu Ivan PATZAIKIN realizat de Geta Negrișanu)

Sursă: www.patzaikin.com

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Distribuie articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.