Iohannis Președintele României

O navă de croazieră s-a ciocnit de un cargou pe Dunăre, în zona Ceatal- Ismail. Turiștii răniți au ajuns la spital

259 Shares

În dimineața zilei de 5 octombrie a.c, un cargou sub pavilion Panama, în timp ce naviga pe Dunăre, spre Galați ( în zona Milei Marine 43) s-a ciocnit de o navă de croazieră în care se aflau 165 de turiști străini. În urma evenimentului de navigație, nava de croazieră a suferit mai multe avarii, în zona suprastructurii. 

Ca urmare a acestui eveniment, două persoane au fost preluate de Serviciul de Ambulanță Tulcea  pentru efectuarea de investigații medicale.

În urma incidentului, nu s-a produs poluarea mediului sau blocarea șenalului navigabil conform informațiilor furnizate de IPJ Tulcea.

În cauză, polițiștii efectuarea cercetari cu privire la modul în care s-a produs acest accident.

În prezent, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere din culpă și vătămare corporală din culpă. Vom reveni cu amănunte.

Click pentru a te abona

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Distribuie articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.