Conecteaza-te pe Twitter

Moș Nicolae a ajuns la copiii de la Zebil, Sarichioi, Sabangia, Valea Nucarilor, Agighiol şi Iazurile.

vnȘi anul acesta, Moș Nicolae, susținut de Consiliul Județean Tulcea, a reușit să ajungă la mulți dintre copiii din satele și comunele tulcene. La grădiniţa din Zebil, copiii au recitat în cor poezii, au cântat şi au spus că au fost cuminţi şi că merită punguţele pline cu dulciuri aduse de Moș prin reprezentanții săi.

Darurile Moşului au ajuns, după aceea, la grădiniţa din Sarichioi, acolo unde aproximativ 80 de copii şi-au exprimat entuziasmul prin cântece şi poezii despre legenda lui Moş Nicolae.  Alte pungi cu daruri din partea Consiliului Judeţean Tulcea au ajuns la copiii de la Sabangia, Valea Nucarilor, Agighiol şi Iazurile.

„Mă bucur că pot să le ofer copiilor din judeţ un zâmbet acum, în perioada sărbătorilor de iarnă. Mai ales că, din ce am discutat cu cei la care am ajuns astăzi (n.n. vineri), avem în judeţ numai copii cuminţi, care ascultă de părinţi, de educatoare, copii talentaţi, care au ştiut să cânte foarte frumos, să spună poezii foarte frumoase“, a spus preşedintele Consiliului Judeţean Tulcea, Horia Teodorescu.

 

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Distribuie articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.