Conecteaza-te pe Twitter

Moş Crăciun în vizită la copiii jandarmilor tulceni

„Din bătrâni se povesteşte
Că-n toţi anii negreşit
Moş Crăciun cu drag soseşte
Niciodată n-a lipsit”.
 

Untitled-2

Dincolo de faptul că este una dintre cele mai importante sărbători creştine, Crăciunul este aşteptat cu mare entuziasm de toată lumea, indiferent de vârstă, atmosfera de sărbătoare aducându-ne emoţia împodobirii bradului, dar şi pe cea a întâlnirii cu Moş Crăciun.

Astăzi 20 decembrie a.c., Moş Crăciun a venit la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Tulcea, să împartă daruri din tolba sa, care nu se goleşte niciodată. Copiii jandarmilor s-au bucurat ca de fiecare dată să îl vadă şi au fost nerăbdători să îi spună colindele şi poeziile pe care le-au pregătit intens în ultimele zile, iar strădania a fost răsplătita cu daruri.

Prezenţi la eveniment, părinţi, bunici, fraţi şi surori, cu toţii i-au susţinut pe copiii dornici să-şi primească darurile multaşteptate. 

COMPARTIMENTUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE  (comunicat presa)      

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Distribuie articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.