Conecteaza-te pe Twitter

Minori din Mahmudia, dispăruți și căutați de polițiști

În după-amiaza zilei de 12.05.2017, o femeie de 44 ani din loc. Mahmudia, jud. Tulcea, a sesizat telefonic Postul de Poliție Mahmudia despre faptul că 3 minori din loc. Mahmudia, jud. Tulcea, cu vârste cuprinse între 9 și 10 ani au plecat de la școală, dar nu au mai ajuns la domiciliu.

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Mahmudia au început căutările împreună cu rudele celor trei băieți, dar nu au reușit să îi găsească, motiv pentru care au anunțat posturile de poliție învecinate, Murighiol și Beștepe, despre dispariția celor trei copii. După căutări efectuate și de către aceste posturi, pentru că minorii nu au fost găsiți, la nivelul inspectoratului a fost activată grupa operativă coordonată de ofițerul împuternicit șef al inspectoratului. Grupa operativă a filtrat informațiile diversificate transmise de cetățeni din zona extinsă din care au plecat minorii și a coordonat dispozitivul din zonă.

Întrucât existau informații că minorii se deplasau spre mun. Tulcea, au fost înființate două filtre rutiere în zonă. În seara zilei de 12.05.2017, în jurul orelor 20,30, cei trei copii au fost găsiți la marginea loc. Mahmudia, jud. Tulcea. Minorii aveau o condiție psihică și fizică foarte bună, nefiind victimele vreunei infracțiuni. La căutări au participat pe lângă aproximativ 20 polițiști, voluntari din localitate și reprezentanți ai unei firme de pază.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Distribuie articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.