Click pentru a te abona

Minoră dispărută de o săptămână. IPJ Tulcea solicită sprijinul populației.

0 Shares

Update: 3 martie 2017, minora afost gasita si condusa acasa. Ea a declarat ca nu a suferit nici un fel de agresiune si ca a plecat in mod voit de acasa.

Minora, Bodovschi Bianca Alexandra, de 14 ani din mun. Tulcea, județul Tulcea, a dispărut la 23.02.2017, când a plecat de la domiciliu unde nu a mai revenit până în prezent.

minora disparuta

Semnalmentele minorei sunt: înălțime 1,62, ten deschis, păr șaten purtat de obicei în coc deasupra capului, ochi căprui, o aluniță mică pe mijlocul obrazului stâng. Minora este dezvoltată fizico-morfologic superior vârstei pe care o are.

La data dispariției purta o geacă din fâș bleumarin cu glugă și blană artificială pe marginea glugii, șal de culoare roz, blugi albaștri și ghete de culoare albastră.

Cine o recunoaște pe minoră sau are informații despre aceasta sau locul unde se află, este rugat să apeleze numărul de urgență 112 sau numerele de telefon 0240/506762 și 0240/506700 interior 20256.

0 Shares
0 0 voturi
Rating
Subscrie
Notifică-mă la

0 Comentarii
Feedback-uri
Vezi toate comentariile

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com