CMF: 41190008 ; Comandat de Partidul Social Democrat - PSD

Mesajul de Crăciun al Majestății Sale Regelui Mihai I de România

„Români,

Anul care se încheie a fost un timp al realizărilor, în ciuda urmelor crizei economice, tânăra generație dovedește vigoare și talent iar o bună parte a românilor învață să lucreze cu cinste și pricepere în alte țări ale lumii.

Țara noastră se îndreaptă cu încredere către valorile democratice și ale libertății. Din păcate, societatea românească profundă are uneori mai multă deschidere și înțelegere pentru aceste valori decât reprezentanții ei.

Familia Regală a fost prezentă în țări europene și pe meridianele lumii pentru a reprezenta interesele fundamentale ale Națiunii. De un an încoace, Principele Nicolae s-a alăturat familiei, începând să cunoască țara și oamenii ei și să ajute la consolidarea noastră ca popor în domeniile economiei, educației, ecologiei și patriotismului.

Familia Regală se îngrijește an de an de oamenii în vârstă și de cei mai tineri dintre români. Exemplele de voluntariat și de răspundere socială sunt repere importante ale prezentului.

Tuturor, copii, părinți și bunici, celor din țară și din Basarabia, celor ce petreceți Crăciunul în alte țări ale lumii, ca și celor care vă aflați în misiuni ce fac cinste României, vă doresc sărbători fericite, pace sufletească și motive de mândrie.

Așa să ne ajute Dumnezeu!”

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Distribuie articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.