Iohannis Președintele României

“Mecanismul de cooperare şi verificare ”România are nevoie și merită politicieni care să lupte pentru democraţie şi pentru respectarea justiţiei.

0 Shares

guduComisia Europeană a publicat raportul MCV pe Justiţie în care România e din nou criticată, în special din cauza atacurilor din ultimele luni faţă de independenţa sistemului judiciar.

Guvernarea PSD-ALDE şi, mai ales, ministrul Justiţiei, domnul Tudorel Toader, nu au ţinut cont de recomandările din raportul MCV din luna ianuarie a acestui an şi nici de recomandările verbale pe care însuşi prim-vicepreşedintele Comisiei, domnul Frans Timmermans, le-a transmis României în luna februarie, din Plenul Parlamentului European, atunci când a avut loc dezbaterea pe marginea statului de drept şi a democraţiei din România.

Domnul preşedinte Klaus Iohannis atrage atenţia că întregul efort făcut de România pentru întărirea reformelor în domeniul justiţiei şi combaterea corupţiei poate fi periclitat de acţiunile unor oameni politici care refuză să accepte să lucreze în slujba cetăţenilor şi nu a unor interese partizane sau de grup.

Domnule ministru Tudorel Toader cum puteţi să consideraţi acest raport pozitiv ?

Întreg Cabinetul Tudose, ca orice alt Guvern, are datoria să cântărească cu mare atenţie următorii paşi pe care ţara noastră îi va face pe acest drum.

Deputat PNL Vasile GUDU (declaratie politica)

Click pentru a te abona

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Distribuie articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.