Conecteaza-te pe Twitter

Măsuri de ordine publică asigurate de jandarmi pe timpul manifestărilor religioase de la Niculiţel

0 Shares

În perioada 03 – 04 iunie a.c., peste 40 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Tulcea vor asigura măsurile de ordine publică la manifestările religioase prilejuite de cinstirea Sfinţilor Mucenici „Zotic”, „Atal”,  „Camasie”  şi „Filip” de la Niculiţel.

Pe toată perioada manifestărilor religioase, jandarmii vor fi organizaţi în echipe mobile, patrule pedestre de ordine publică, cordoane  de ordine,  echipe operative de prevenire şi combatere a faptelor antisociale.

Având în vedere că la aceste manifestări participă foarte mulţi pelerini,  în scopul prevenirii incidentelor nedorite, Jandarmeria Tulcea recomandă cetăţenilor să fie atenţi la bunurile şi obiectele personale (genţi, poşete, etc.), să asigure autoturismele parcate în zonele autorizate şi să nu lase la vedere bunuri de valoare (obiecte de îmbrăcăminte, bani, documentele personale sau ale maşinii) ce ar putea atrage atenţia persoanelor rău intenţionate şi  nu în ultimul rând, să acorde o grijă deosebită copiilor care se pot rătăci cu uşurinţă în mulţime.

Jandarmii vor acţiona pentru prevenirea oricăror fapte antisociale comise în locurile publice, prevenirea evenimentelor nedorite, descurajarea infractorilor şi soluţionarea în mod operativ a  sesizărilor. Cetăţenii pot solicita, ori de câte ori este nevoie, sprijinul forţelor de ordine publică, fie prin contact direct, fie prin apelarea serviciului unic de urgenţă ”112”.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Distribuie articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.