Conecteaza-te pe Twitter

Mandate penale executate în municipiul Tulcea

0 Shares

La data de 10 martie a.c., polițiștii Serviciului Investigații Criminale împreună cu cei ai Biroului Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Tulcea au acționat pe raza mun. Tulcea, reușind identificarea si reținerea următoarelor persoane: B. Alexandru de 23 ani și B. Pavel de 23 ani, ambii din com. Chilia Veche, jud. Tulcea, care posedau mandate de executare a pedepsei închisorii pe o perioadă de 3 ani fiecare, pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie. Cei doi tineri au fost încarcerați în Penitenciarul Tulcea. M. Ionuț de 18 ani și S. Dorin de 19 ani, ambii din com. Chilia Veche, jud. Tulcea, condamnați la măsura educativă a internării într-un centru de detenție, pe o perioadă de 2,6 ani (primul) și 2 ani (cel de-al doilea tânăr) pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie. Tinerii au fost încarcerați în centrul de detenție Tichilești jud. Brăila.

Neacordarea de prioritate — cauză a unui accident

La 10.03.2014, s-a prezentat la Biroul Rutier din cadrul Poliției Municipiului Tulcea, P. Grigore de 67 ani din Tulcea, care a sesizat faptul că a fost victima unui accident de circulație la data de 06.03.2014, în mun. Tulcea. Cercetările efectuate de polițiști au arătat că, în după-amiaza zilei de 06.03.2014, B. Gheorghe de 42 ani, din Tulcea, în timp ce conducea autoturismul marca Opel la ieșire dintr-o parcare în str. Isaccei, nu a acordat prioritate de trecere autovehiculului marca Opel condus regulamentar de B. David de 22 ani din mun. Tulcea. În urma impactului, primul autoturism a fost proiectat într-un copac situat pe trotuar. În urma accidentului a rezultat rănirea lui P. Grigore de 67 ani, pasager în autoturismul care a intrat în coliziune cu copacul. Conducătorii auto posedau permis de conducere și nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice. Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

A părăsit locul accidentului

În dimineața zilei de 10.03.2014, s-a prezentat la Biroul Rutier din cadrul Poliției Municipiului Tulcea, A. Cătălin de 45 ani din Tulcea, care a sesizat faptul că în seara zilei de 07.03.2014, fiica acestuia de 13 ani, în timp ce traversa regulamentar str. Mică din mun. Tulcea, a fost acroșată de un autoturism marca Matiz care, după accident, a părăsit locul accidentului. În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat conducătorul auto în persoana lui C. Mariana de 41 ani din Tulcea. În urma accidentului a rezultat rănirea pietonului, care nu a rămas internat în spital. Conducătorul auto poseda permis de conducere. S-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Având în vedere ultimele două evenimente rutiere prezentate, Poliția Rutieră reamintește conducătorilor auto implicați în accidente rutiere ale căror victime refuză internarea sau deplasarea la poliție că au obligația de a anunța poliția în legătură cu un astfel de eveniment rutier.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Distribuie articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.